Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Invertebrater

Invertebrater/Nyttedyr

Nyttedyr overtar viktige biologiske funksjoner i et saltvanns akvarium. Blant dem er mange nyttige hjelpere som algebeitende snegler, eller aiptasia/glassrose-spisende reker. På toppen av det, skiller noen nyttedyr som Tridacna-muslinger seg ut for sitt fantastiske utseende og er ekte blikkfang i akvariet ditt.
Alle våre nyttedyr som tilbys hos oss er av veldig høy kvalitet og kan holdes i akvarier uten problemer. Hvert dyr er nøye forberedt for frakt og profesjonelt pakket.

 

KJØP AV NYTTEDYR - VÅRT TIPS:
Nyttedyr, spesielt reker sjøstjerner,kråkeboller osv, må overføres sakte med dryppmetoden. For å gjøre dette åpner du først transportposen, legger den i en kopp eller en liten bøtte og heller omtrent halvparten av transportvannet bort. Du kan nå tilsette akvarievann dråpe for dråpe fra akvariet via en liten slange. Så snart vannvolumet har doblet seg, gjenta hele prosedyren og plasser til slutt nyttedyrene fra posen forsiktig i saltvannsakvariet. Kråkeboller må ikke utsettes for luft og kan ganske enkelt overføres nedsenket i en kopp til akvariet ditt.

Les merShow less
Filtrer etter

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Opprett en gratis konto for å lage ønskelister.

Logg inn